31 липня 2020 р.

УВАГА📢📢📢КОНКУРС📢📢📢

🖍️Бібліотека с.Княгининок запрошує усіх книгоманів долучитись до конкурсу відеопоезій #60_seconds_of_video_poetry , який пройде в соціальній мережі FBOOK з 1 по 24 серпня 2020 року.
📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖

🖍️Мета проведення конкурсу – популяризація  читання, зокрема власної поезії, збільшення україномовного контенту у соціальних мережах: найкращих надбань української класичної та сучасної поезії.
📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖

🖍️Тема: "Моя квітуча Україна". Учасники можуть обрати вірш або уривок з вірша будь-якого українського автора українською мовою або читати власний вірш.Учасниками можуть стати особи будь-якого віку.

🖍️Період проведення конкурсу: 1 серпня 2020 року – 24 серпня 2020 року.

🖍️Переможців оголосимо – 24  серпня 2020 року на сторінці   #бібліотека_с_Княгининок у соціальній мережі Facebook.

🖍️Переможці отримають в подарунок чудові книги та будуть нагороджені дипломами,а також їхні відеоролики будуть розміщені на офіційній сторінці бібліотеки с.Княгининок.📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖

🖍️Вибір переможців-читців відбудеться за наступними критеріями:

🖍️за найбільшою кількістю «вподобайок» під відеороликом у соціальній мережі Facebook, за умови виконання всіх умов конкурсу
за рішенням експертного журі.☝️ Журі буде враховувати відповідність темі, креативний підхід, формат подачі та загальне враження від відеоролика.

🖍️Зареєструватись на участь у конкурсі можна з 15.07. до 10.08.2020 року, вказати  посилання на профіль користувача в мережі Facebook

, ім’я та прізвище, вік, назву населеного пункту, де проживає дитина, яка читатиме вірш, електронну скриньку.Учасниками можуть бути усі жителі Волинської обл.

🖍️Читець має записати відеоролик з декламуванням вірша/уривка. Тривалість відеоролика не має перевищувати 60 секунд. Креативний підхід заохочується.
Відеоролик викладається в обліковому записі у соціальній мережі Facebook з вказанням хештегів Конкурсу – #60_seconds_of_video_poetry , #бібліотека_с_Княгининок ,
#Моя_квітуча_Україна,
#День_Незалежності,
#Центр_культури_дозвілля_та_спорту
До конкурсу приймається не більше ОДНОГО відеоролика від одного Читця.

🖍️За детальною інформацією щодо конкурсу ви можете звертатись на пошту:👇👇👇
mayakubiblio@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар