28 вересня 2020 р.

Вітрила її долі

Відбувся творчий звіт аматорів сцени Центру культури, дозвілля та спорту

"І в серці моїм переможнії співи лунають"

Присвячений 150-ій річниці від Дня народження Лесі Українки.

Книгозбірні Княгининівської громади долучились до заходу,створивши креативну мультимедійну книжкову виставку "ВІТРИЛА ЇЇ ДОЛІ".

До вашої уваги,відгук про дійство,устами члена комісії-Фурдило Нінини Антонівни:

"Шановні колеги по професії та аматори сцени славного Княгининка!  Отримала  велику насолоду  від фахової роботи працівників культури – проведеного творчого звіту «…І в серці моїм переможнії співи лунають», приуроченого 150-й річниці від дня народження Лесі Українки! 

 У концерті-елегії  було продумане  все – від виставки «Іграшки Лесиного краю» і її презентації талановитим подружжям: художниці Ірини Сардак-Бондарук і майстра народних ремесел Андрія Бондарука та стильної  мультимедійної книжкової виставки «Вітрила її долі», по-сучасному презентованої переможницею конкурсу «Кращий за професією 2017» Оксаною Глушко… від режисури задуму, його відео супроводу і озвучення… від репертуару, який був насичений піснями на вірші геніальної Лесі Українки і декламуванням її невмирущого слова до народної музики у виконанні неперевершених віртуозів – народного аматорського ансамблю народної музики «Волинські візерунки»!  Директорці Центру культури, дозвілля та спорту Княгининівської громади Вікторії Мельничук - уклін! 

Тут все було Леся Українка… 

І тут вкладена велика праця і велика любов до того, що ці неймовірно талановиті люди щоденно роблять для своїх односельчан,  для всієї громади задля... України в Україні! 

Моє вам шанування і вдячність, що то все чула і бачила!!! 

Нових вам проєктів і мрій …про проєкти, які неодмінно БУДУТЬ підтримуватися Княгининівською громадою і Луцькою міською радою! Здоров’я, удачі й успіхів – усій команді й кожному окремо!".





Немає коментарів:

Дописати коментар